Mår skit idag, usch... Nu ska inte jag dri...

Mår skit idag, usch... Nu ska inte jag dricka på ett väldigt bra tag, förutom typ nyår och helgen efter men sen nej tack! Är helt seg idag, brukar inte bli bakis, men idag, blöööö!!! Nu ska jag slänga mig på soffan kanske uppdaterad ikv! Puss


Party time!! Lite allmänt dragen, krogen o...

mms_img18953 (MMS)

Party time!! Lite allmänt dragen, krogen om eb timme och hunnit med massa mys med min favorit josse! Puss


Förlåååt för sjukt dålig uppdatering idag!...

mms_img18952 (MMS)

Förlåååt för sjukt dålig uppdatering idag! Men har verkligen haft fullt upp, slagit in alla julklappar, ute och gått med Dila, och städat övervånigen, sen var det dags att göra sig i ordning för kvällen :-) tiden har verkligen bara sprungit iväg idag, usch hatar när det är så speciellt när man har tusen saker som måste göras. Nu sitter jag i alla fall på bussen in till stan, blir ju ferre idag sen krogen ;-) så är la hos storebror vid typ 7 :-) ni som ska ut ikv, ta det lugnt ok?? Och ni som ska vara hemma, mysa ofy gosa ner er i soffan!!! Pussar!!


Nu är jag hemma :-) Precis kommit hem, si...

Nu är jag hemma :-) Precis kommit hem, sitter och knaprar i mig lite chips ihop med Zacke och kollar die Hard 0,4 :-D Lilla Dila är även hemma, eftersom Jojje och Erika körde hit henne, erkän gulligt?! Sätter mig sen och fotograferar lite av prylarna jag köpt :-) Men nu ska jag gosa ner mig i soffan!!


Heeelt döda!! Jag trodde att jag kunde gå...

mms_img53537 (MMS)

Heeelt döda!! Jag trodde att jag kunde gå på Gekås hur länge som hälst, usch! Nej tack... Jag och zacke har satt oss på en bänk och väntar på mamma och pappa som letar efter målar färg till tina i julklapp, får la se om jag överlever denna shopping rundan! Puss


Jippie!!!! Sitter på bussen hem och tjata...

Jippie!!!! Sitter på bussen hem och tjatar med lilla Emma som jag hittade :-D Har lämnat Dila hos storbror, för blir Gekås idag ändå, SOHO!


In da hood! I skogen på en långis, Dila nj...

mms_img54947 (MMS)

In da hood! I skogen på en långis, Dila njuter för fulla muggar :-D