Förbannad!

Beställde hem ett halsband till Kajsa som hon haft knappt i 3 veckor, som nu är totalt förstört! Jag tänker då fan inte betala porto för att få hem samma skit halsband igen... Här är bilderna jag skicka till dem på doggie + konversationen på mejlen... Man tycker ju att dem isf kan skicka en retur påse eller har jag fel??


Coola är inte gott!

Uppdaterat dåligt denna veckan, måste börja skärpa mig!

Drack ett glas coola när jag gick upp, mår fortfarande illa :-( coola är då fan inte gott, så vfr köper man skiten??


Som sagt...

Kallt som satan i lägenheten, så ligger i soffan med ett ton av filtar och tänt upp vardagsrummet med stearinljus :-)


Irriterad!

Något som gör mig ännu mer irriterad är att jag inte har en fucking blekaste jävla aning om vad fan jag ska ha på mig på lör :-(

Röja!

Vet inte vad det är med mig idag, men är på fett dåligt humör, är jätte lätt irriterad... Dessutom är det svin kallt i lägenheten, så sitter mig in gosad i en flisfilt och myser :)
 
 
Ska förhoppnings vis leka med Therese idag, hoppas att det finns en möjlighet att jag kan ta mig till henne eller att hon kan ta sig hit! Saknar henne jätte mycket!!!!
 
Ska snart börjar plocka lite här hemma, kan behövas, har så skrämmande mycket skit över allt, dessutom är den stora garderoben ett katastrof område, eftersom så fort vi får hem folk så slänger vi in all möjlig jävla skit där inne som typ gamla lådor och kartonger, ziddes blir prylar osv. BLÖ! 
 
Något som också är irriterande är att när man uppdaterar via mobilen och det är dålig tekning så man får liksom kämpa med att uppdatera, då blir det helt konstigt som det från igår, där det är 4 tomma rutor från bilderna med massa länkar och skit? Mongo?! 
 
 
Fotograf- Therese Persson! 
 

Tripp to town!

Sitter i bilen på väg in till stan :-) med andra ord, mår super super bra idag :-D vi ska hämta ziddes mobil, på möte med HFAB, handla lite och kanske ta en mysfika :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2884536/images/2013/pic_50f69e0fe087c359db6151b0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2884536/images/2013/pic_50f69e0fe087c359db6151b0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2884536/images/2013/pic_50f69e41e087c359e850876f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2884536/images/2013/pic_50f69e419606ee55e6677a08.jpg" class="image">


Morron?

Är åter igen uppe sent idag, usch, känns som om att jag har missat hela dan... Suger!
 
Är vrål hungrig, hade kanske varit läge till att ta något att käka? Men orkar inte röra mig mot köket, blä! 
 
Vi har tusen saker att göra idag egentligen, men mår bajs idag, hostar, snorar, halsen värker och huvudet dunkar, dessutom känns det som om att någon slår mig i magen i gämna mellan rum, tycker synd om mig själv :-( Så hjärtat får åka iväg själv idag på sina hyss, dock ska jag försöka åka iväg på middag hos hans kompis senare ikväll, men får se hur jag mår... Måste ju bli frisk tills på lördag?! Ska ju ha lite fest här hemma med dem närmaste :-) 
 
Näää, nu ska jag krypa ner tillbaka under täcket och deppa ihop med hunden Kajsa och med katten Sally och sova bort hela dan! God Natt! 
 
 
Fotograf: Therese Persson! 

Nehe??

Kan inte sova, vad är problemet? Lite konstiga tankar som snurrar runt i huvudet xD irriterande som in i bomben!


Tusen saker!

Tusen saker att göra i morgon, så kanske borde decka?? Hmf... Aja god natt :-(


Varför?

Varför försöka efterlikna någon annan när du är du? Varför inte sträva efter att förbättra dig själv? Ta tag i dina lögner, dina svek och dina misstag och framför allt gör rätt för dig men låt aldrig dina handlingar gå ut över någon annan bara för att det gynnar dig! Behandla dina vänner så som du vill att dem ska behandla dig, eller är det så svårt? Varför bete sig som någon annan bara för att försöka vara något du inte är? Bara det e falskt, och du är falsk....


Svar på kommentar!

Fick precis en kommentar...

Nej jag har inte silikon inlägg :-) är naturligt stor bystad!


Btw...

Vacker bild jag bjöd på....


Dåligt av mig!

Uppdaterat dåligt idag, inte helt ok! Men har varit på riktigt skit humör idag, don't ask why!! Vaknat på helt fel sida antagligen! Jag och älsklingen har i alla fall gjort några intresseanmälningar på några lägenheter och hos några privata hyresvärdar, hoppas, hoppas vi får napp snart så vi kan få flytta ifrån den här jävla lägenheten snart, trött på grannar och på hyresvärdarna (bofast)! Men vi får la se, bara till att vänta :-) håller på att laga mat, och har verkligen brist på fantasi idag, så blir kyckling idag igen, eftersom det eeeekaaaaar i både kyl och frys, jippie, jag är såååå glad och lycklig idag :-)


Arg!!!

CSN är dumma i bollen...! Dem har läst min ansökan fel, så får bara betalt för deltid när jag ska ha för heltid....


Morron!

Där fick jag för att jag skrev att jag saknade sommaren igår :-( massa snö i torup nu när jag vakna... Blä!


Sängläge?!

Precis kollat film, har tittat på "new police stroy" med Jackie Chan, riktigt bra faktiskt! Funderar allvarligt på att decka faktiskt, som sagt, heeeelt död idag :-p så god natt på er :-)

Bjuder på denna bild på mig! Utslag i hela fejjan, vackert va? Haha


Sockervadd!

Testar på sockervadds maskinen!


Glömde

Glömde lägga upp bilderna på dem haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2884536/images/2013/pic_50f2f8799606ee027bc8fe4c.jpg" class="image">


Dem finaste har deckat i soffan!


Hoppas...

Att maten snart är klar längtar är vrål hungrig!!!!! :-( blä!


Mandizz tipsar!

Står just nu och lagar mat, många är riktigt bra på att få sin kyckling torr! Men för att få den saftig, ÖS på med smör, sedan in i ugnen!


Helt döda :-(

Både jag och zidde deckare på soffan, lyckat?? Så får gå en långis med lilltjejen i mörkret :-( längtar verkligen till sommaren!


God morgon?

Ovanligt sent uppe idag :-o nu blir det macka och shampionsoppa innan en runda med Kajsa :-D


Natti natt!

Nu är det daggs för mig, älskling och vovven Kajsa att ta och krypa ner i våran underbara säng! God natt på er :-)


Titta!

Titta vad jag hitta i kylen som älskling köpt med sig hem till mig :-D skönt att veta att han tänker på mig lite när han är iväg ialla fall :-D


Film!

Ska nu sätta oss och titta på freaky friday och mysa :-) har totalt hamnat i matkoma :-D


Resultatet!

LCHF lyx midda :-D urgröpt tomat fylld med Filadelfia/vitlök som stått i micron o ca 1 minut, kokt broccoli, vitlökskryddad kyklingfilé och kall bea, MUMS!!!!


NU!

Har jag gosat ner mig i min one pice :-D ska strax fixa mig lite mat, är vrålhungrig!!!


Kalas!

Bästa vännen Therese och hennes kille Nico var precis här, suttit och snackat massa skit och skrattat åt gamla pinsamma bilder som jag vägrar lägga upp här!

Kalaset var mysigt, bjöds på glass, kladkaka och fruktsallad och massa mer, så känner mig allmänt fet just nu!


Nehe?

Kanske skulle man ta och vandra sig in till duschen, dock är jag inte direkt sugen på det eftersom lilla Kajsa alltid ska med och duscha, knäppis hund?! Och det innebär att HELA lägenheten blir dyngsur sen :-( blöööööööö!


Varit ute på promenix

Har precis kommit hem och krupit ihop med Kajsa i soffan och dricker power king. Vi var ute på en långis i skogen och en runda inom samhället. Skit skönt att få rensa huvudet lite :-) Kajsa var full av bus och hon sprang fram och tillbaka över allt, men nu är hon lagom trött!


GLÖMT!

Jag och Zidde ångrade oss ang bordet, stolarna och bänken, vi tar det på Ikea istället, då vi kände att kavalitén inte var vidare + tyvärr :-( 
 
Åhh upptäckte även precis att lilla underbara Idah har pillat på min blogg :D Fint va? Dock ska den bilden bytas ut, när jag bestämt mig för en så klart, och kollat med thessan så det går bra att jag använder dem bliderna med tanke på att det är hon som har tagit dem så är inte jag ägare till dem, men kanske går om jag fjäskar lite hihi.
 
Nä, nu ska jag försöka lägga mig ner och decka igen, får la se hur det går... Lär vi märka....
 
Som sagt PUSS på er.... (känner mig fett löjlig) 

Komiskt!!

Jag är urkass på uppdateringen, jag veeeeet... Har fått massa klagomål ifrån bästa vännen Therese, men hoppas hon blir glad nu när jag äntligen uppdaterar haha <3 (Kan inte sova)
 
Tänkte lägga in en fin synpungt... Tycker det är så himla komiskt när man sitter inne på vissa bloggar där dem tror sig vara storbloggare och tror dem börjar bli kända bara för att dem har ca 40-70 besökare om dagen, dessutom med knappa kommentarer. Och tro mig ni behöver inte hoppa på mig nu ang att jag inte har några kommentarer osv, why? JO för jag bloggar knappt och orkar inte lägga den energin jag gjorde förr då jag hade ca 100 besökare om dagen. Visst det är jätte kul att ha över 50 + med besökare om dagen, men man behöver itne göra en big deal om det, eller har jag fel? Jag vet inte, bara allmänt störande... 
 
I morgon eller snarare idag kl är över 24, så fyller min systerson 11 år, rätt sjukt hur fort tiden går! Skiljer sig exakt 10 år mellan mig och Zackeus, och han känns mer som en lillebror för mig än vad syrrans andra barn gör, men var bara 10 när han föddes, så kanske inte så konstigt heller?
 
Jag har lovat mig själv att börja uppdatera hederligt så fort jag orkar hihihi... neh du Amanda, få tummen ur röven och blogga istället!!!!! 
 
 
Som alla andra blogg nördar skriver PUSS På er... 

Bordet!

Upptäckte precis att zidde tagit kort på bordet, stolarna och bänken som vi ska hämta hem i morgon :-D


I stan!

Zidde är uppe hos nån polare för att hämta några grejer, och här sitter jag i bilen och hoppas på att han ska skynda sig, för vi ska till MAX sen, är vrål hungrig!!!! Varit inne på jysk och hittat bordet vi vill ha, dock var deras nät nere på all jysk affärer så får hämta det först i morgon :-( SUGER! Varit inne på ÖB med, hitta lite roliga tavelramar och annan skit. Kommer upp bild sen på allt!


In till Halmstad!

Ska in till stan för att köpa köksbord :-) även lite annat som vi behöver ha hem, så som gardinstänger till köket och GARDINER!
Dagens outfit...


Natti natt!

God natt på er, i morgon väntar en mys dag med finaste Therese och en kväll med tråkigt plugg!


Bilderna blev knas!!!

Här e dem igen!


Busigt!

Fick sålt min "gamla" mobil då jag fått en iPhone 5 :-D mötte upp köparna i Fbg så nu är jag 3000kr rikare, men dem pengarna ska gå till nytt köksbord och stolar :-)

Nu sitter jag och mumsar på min super goda morots cupcake :-D


Arabisk mat!

Älskling bjöd ut mig på restaurang idag där jag fick testa på arabisk snabbmat, riktigt gott faktiskt!


Storstädning!

Håller på att städa för fulla muggar, blir lite släktskalas här hemma för mig eftersom jag fyllde 20 i lördags :-)

Vi hade ju döpt valpen till Blace men ångra oss rätt fort och kom fram till att hon ska heta Kajsa! Passar henne dubbelt så mkt bättre, eller?!