Dec. 31, 2012

håller på att bli knäpp...

Blaze

vi har äntligen kommit fram till ett namn till lillskruttan och det blev Blaze :-)




Dec. 30, 2012

i dont know if i can hide it any more, i dont know what to do...

20 år!

fyller 20 idag, grattis till mig!!!



sliverlänk som jag fick av syster <3


pandora armband med berlocker som.jag fick av mamma och pappa <3




och denna fina underbara varelsen av älskling! en tik på 4a månader med ras australisk terrier <3 Tally <3

.....

even if everything is just perfect, its feels like shit sometimes. i cant understand what is wrong and i dont undetstand the tears who falling down

Gelénaglar!

Snart kommer lilla Felicia hit, ska göra hennes naglar, kommer nog bli super mys, var så länge sedan vi träffades nu, så kan ju bara bli bra??
 
Just nu sitter jag och dunkar musik medans Zidde försöker koncentrera sig på tvn, tror inte det går så speciellt bra mohaha... 

cancer pinne!

upptäckte precis att bilderna vänder sig fel när man lägger upp dem ifrån mobilen.... suger lite faktiskt!

eftersom alla stressar till rean idag så ska jag inte göra som alla andra utan spara på dem pengar vi inte har och stanna hemma och plugga, sohoooo! :-( men bara till att ta tummen ur röven och börja. först frukost och en cancer pinne!

Bilden...

Här är bilden jag lekte fram på pappas kamera, inget speciellt med den egentligen, men tycker den uttrycker så sjukt mycket julkänsla!


helt glömt ju!!

har ju glömt att visa hur fint det blivigt i lägenheten sedan pappa hjält oss sätta upp hyllor osv, så här blev det....



hallen speglar, ikea 200-300k st.



skrivbord Jysk 500 kr
stol Jysk 500 kr
hyllor ikea 150kr?



hallen, lampa, köpt? 150kr, tavelhyllor chlasolsson 75kr.


Dec. 26, 2012





toppar H&M första 30kr andra 75kr

Dec. 26, 2012



skorna är mer rosa lila än vad bilden visar, skostop ca 200 kr.

Dec. 26, 2012



köpt på ÖB ljusstakar 50kr plastblommor 25 kr


hm...

blev visst inte uppdaterat igår heller... glömde ladda mobilen unde natten och vi var iväg igår hela dan. typiskt mig!! hittade lite grejer på rean i alla fall, och fick beställt tårta tills på lärdag då jag fyller år. har ni haft en bra jul? det hade jag, julafton var perfekt! dock saknades mormor, moster och storebror niklas.. men moster kommer på lördag och storebror ska jag till på söndag. Både jag och Niklas fyller år den 29e, eftersom.han fyller 25 så har han bestämt sig för att ha lite kalas hos hans flickväns föräldrar i lund på söndag. kommer bli mys, sen följer både han och Anna med hem och firar nyår med oss! så nyårsafton ser man också fram i mot!

känner mig riktigt duktig, sen kl 9 i morse har jag suttit med boken i högsta hugg och pluggat, så har kommit riktigt långt nu, sköönt! ska försöka plugga lite till sen ikväll så jag hinner klart i tid. Helst tidigare så jag kan lägga boken bakom mig!

Jag lyckades föresten fjäska till mig ett par skor igår, blev så sjukt jävla lycklig eftersom älskling inte kunde säga nej, det var ju halvpris och sista paret dessutom så var dem så fina och passar perfekt på hyllan inne i garderoben hihi....

har inte tagit kort på allt sen igår, ovh eftersom jag lämnade både mobil och glömde kameran hemma sen julafton så har jag inga bilder där ifrån förutom en jag lyckades leka fram när jag satt med pappas systemkamera när.jag hade tråkigt efter julfrukosten. bilder kommer upp om en stund!

natti natt!

god natt på er och god jul :-) kommer inte att uppdatera i morgon!

kärlek!




nu ska

jag och älskling ha lite soffmys med godis och titta film!

gjorde det igen...

hamnade i matkoma efter pizzan så decka på soffan igen när jag kom hem lyckat?!




















NU

drar viiiii :-D






PS!

Skööönt, lyckades sno med mig pappas Photo Shop hem igår så jag äntligen kunde få det installerat på den nya datorn och slippa sitta vid lapptoppen, så sitter just nu och installerar ps elements 10. 
 
Om en stund ska jag, Zidde, syrran och barnen iväg till hylte, ingen av oss idag orkar laga mat, så blir till att käka på pizzan, mums! Och dessutom tänker jag lätt fuska idag hihi 
 
Nej, dags att slänga på sig lite smink och dra på sig lite kläder. Hörs senare puss
 
 

stranden!

jag och älskling har precis tagit en promenad ute i kylan och mörkret längs stranden, mysiiiigt! älskar livet!!!


varit hos mamma och pappa!

vi har precis varit hos mina fina föräldrar och myst, ätit lite gott och spelat spel och snackat en massa skit. mamma har även klippt av allt det slitna i mitt hår, kort men snyggt!! nu är vi på g in till stan för att kolla läget :-)






nyvaken!

slocknade i soffan, heeeelt död! Ska försöka vakna till liv och sätta mig med plugget :-)


glömde

lägga upp bild...


maaat!

Käkat en stor tallrik med keso, mozarella, fetaost, rostbiff, ägg, gurka och bea och är proppmätt! känner mig som en överviktig knubbsäl...


födelsedagspressent!

fick denna supe fina mössan av josse i födelsedagspressent, so happy!!


finbesök!

fick mig en rejäl överraskning. Josse e hemma ifrån irland och kom knackandes på dörren, fyfan va jag blidde glad!!!!


LCHF!

Var väldigt mycket igår så hann faktist inte uppdatera under hela dan igår... Först åkte vi på att hämta barnen på dagis och var tvugna att stressa ifrån stan, då syrran fick åka och jobba så fick vi ha dem här över i natt, och sedan senare på kvällen kom mamma och pappa över på kaffe. Barnen har lekte huliganer och terorister hela går kvällen, och kan bara säga det att jag inte längre är så säker på om jag vill ha egna... Hm! 
 
Just nu har jag käkat lite frukost, mozarella ost med lite paprika, och mildyoghurt, jag har äntligen lyckats få Zidde att börja på LCHF med mig, så nu är jag inne i mina gamla matvanor igen, underbart! 
 
Vissa undrar hur man kan överleva utan godis och potatis osv, men saken är den att går du strikt på dieten i 1 månad och sedan äter en kaka, så smakar kakan pyton, kolhydraterna är itne längre gott, eftersom när man börjar på LCHF så har kroppen redan efter 2 veckor rensat ut alla kolhydrater och socker ur kroppen och man är inte längre i behov av sockret. Älskar denna dieten, man kan vara hur lat som helst och bara sitta och dööö, men ändå gå ner i en lagom takt utan att träna, och en kropp blir super fin! Dock är det viktigt att man tänker igenom sitt beslut, för har man en gång börjat så rekomenderar inte jag att man slutar när man gått ner till sin målvikt, för kan inte se detta som en DIET utan det är mer ett levnadssätt. När jag och Zidde flyttade ihop började jag snappa upp kolhydrater igen, framför allt pasta. Och har stannat på samma målvikt sedan dess och vandrat mellan 1-3 kg upp och ner hela tiden nu under 6 månaders tid. Men min pappa har gått ner sjukt mycket i vikt och han var ritkigt stor innan, under 7 månaders tid har han nog gått ner ca 40kg, och hela han har försvunnit och kan inte säga något annat än att jag nu har en jävligt snygg pappa och jag är grymt stolt över honom! Så ett tips ifrån mig, vill ni har en sund och fin kropp och är lika lat som mig som inte orkar träna så rekomenderar jag starkt LCHF för er... Inte bara kroppen som försvinner, utan även alla finnar, hyn får en annan lyster även håret! Och dessutom man mår inte bara bra fysiskt utan dubbelt så bättre psykiskt! 
 
 
 
Bilder lånade igån Google! 

in till stan!

strax in till stan, zidde ska på röntken och sedan ska vi handla lite...

dagens aoutfit!




SKOR!

Har suttit inne på www.Alibaba.com och kikat på skor, kan sitta där en hel dag om det är så, men här är några av mina favoriter! 
 
 
Säger bara MUMS! 

Äntligen värme...

Hej på er! 
 
Trött som apan idag... Vill bara återvända till sängen, men självklart var det bofast som väkte mig vid kl 8 för att installera dem nya elementen. Skönt med värme, men suger att få sovmorgonen förstörd!!! 
Måndag idag, ska till skolan sen senare, ska på möte med min lärare, hon ska visa mig vad jag ska göra och inte göra i denna kursen... har tills den 6jan på mig att blir klar med boken på 497 sidor, kommer att dö, skit mycket text och as jobbiga frågor, men får göra mitt bästa helt enkelt. 
 
Hoppas dem är färdiga här snart så man kan gå och lägga sig igen hahah

Pall Mall

Precis kommit hem ifrån affären, vi fick snabbt köra upp till Hylte innan Ica stände så vi kunde köpa cigg! 
 
 
Hittat ett program som man där igenom kan ladda ner musik ifrån Youtub, så sitter och laddar ny musik som vi kan ha i bilen några tips?! 
 
Är så sjukt trött idag, förstår inte det. Blir knäpp! Men ha nog med vädret att göra, varit en tjock äcklig dimma över hela Torup idag och är minus 12 ute... USCH! 
 
Hörs senare puss 

Tidig födelsedagspresent!

Hej på er! Har inte uppdaterat på evigheter... 
 
Problemet är att jag inte har haft nån dator, då min lapptopp hänger sig så fort jag ska blogga osv. Men i tisdags överraskade älskling mig med att åka in till Siba där han i tidig födelsedagspressent lät mig välja precis vilken dator jag ville. Är sååååå super duper glad och framför allt heeeeeel nöjd! Datorn är helt perfekt för mig då jag spelar mycket TheSims3 så behöver jag en dator som har rätt grafik och klarar av prestandan på spelet vilket denna datan gör och samtidigt fixar surf utan att hänga sig bara för att jag har spelet installerat. Gladare än så här kan man nog inte bli faktiskt!
 
 
Idag har vi haft en slapp dag med plugg och soffmys. Har pluggat nu hela kvällen så blir ännu mer soffmys nu med film, men kanske skulle ta och fixa lite mat först?!
 
Ååh igår var vi hos Martina, vi lämnade Doris, verkar ha gått bra, Doris blev hemma direkt, och låg i Tinas knä redan efter ca en timme. Hon fattade precis. Dock har Sally gått här hemma i natt och letat efter henne. Men hon njuter just nu för fulla muggar av all den uppmärksamhet hon får av oss här hemma. 
 
Var jätte mysigt hos Martina igår, jag var så orolig för att hennes lilla, Linnéa skulle hunnit lägga sig innan vi kom men hon var vaken, så fick mysa massa med henne, hon har växt så mycket alla redan, och känns jätte jobbigt att jag missat så himla mycket av det, men gjort är gjort tyvärr, kan bara se till så att jag tar vara på resten av tiden nu och mysa så mycket jag kan när jag och Tina leker! 
 
Uppdaterar nog igen sen senare. Puss! 
 
Fotograf: Therese Kurkimäki Persson!